Carian Terperinci

Memuatkan ...

Selasa, 31 Julai 2012

PROMOSI RAYA.....

          "Aura untuk beraya semakin hampir...Kalau boleh nak kelihatan cantik dan menawan di hari raya...Tidak mahu lagi rasa tersisih bila bersama keluarga,orang tersayang, dan kengkawan...So apa tunggu lagi...Rawatlah kulit wajah dan badan ANDA dengan Apple Stem Cell - PhytoCellTec Mallus Domestica dengan menggunakan kaedah Teknologi Nano & Bio...Selamat digunakan...Mempunyai SIJIL HALAL yang membenarkan penggunaan produk ini"

           Sempena Raya Aidil Fitri yang tidak lama lagi nak kunjung tiba BCI telah mengadakan PROMOSI RAYA untuk Produk Apple Stem Cell Magic Soap dan Apple Stem Cell Moisturizer dengan HARGA yang lebih murah dan menjimatkan dari HARGA sebenar...

Kenapa Anda perlukan Pakej ini?
~Jimat RM250 (Pakej 2bar Magic Soap RM300 & Moisturizer 30ml RM 250) - Not Include Postage
~Sabun ni mampu merawat semua masalah kulit samada kat badan @ wajah seperti kulit kasar@kusam,berbintik2 merah akibat berpeluh,alergic,tumit kaki merekah,mengurangkan bekasan parut degil jika digunakan secara kerap,
~Kulit akan terasa lembut,cerah,gebu seperti kulit bayi malah mampu merawat masalah muka samada yang berjerawat,jeragat dan kasar kerana STEM CELL dari Epal Swiss ni mampu memperbaiki sel2 mati dalaman dan luaran serta boleh digunakan sebagai pembersih vagina
~Isipadunya mampat,tidak lembek,tahan lama dan boleh potong kecil-kecil setiap kali nak guna dan mudah serap kat kulit,banyak buih walaupun titip sedikit air
~Moisturizer merupakan KRIM penggunaan 8 in 1...kenapa?ianya boleh sapu kat badan jika bermasalah terkena api@ minyak panas...malah ada kes jari2 tangan tinggal tulang n hampir nk kena potong so bila sapu MOISTURIZER isi mula tubuh beransur2 tp tidak semprna la jari tu cuma isi baru jer tumbuh...boleh rawat yang ada masalah jerawat,berminyak@kering,tona tidak sekata,kulit tidak anjal,bekasan parut jerawat,pana,black & white head,bintik2 hitam,serta banyak lagi manfaatnya
~ Kedua2 Item ini amat sesuai untuk bayi & kanak2 yang bermasalah kulit yang kemerahan,ruam lampin,kegatalan dan sebagainya


JAMINAN
~Sabun tiada bahan peluntur @ kimia  yang boleh menyebabkan pengelupasan kerana ianya dari semulajadi
~Moisturizer tidak menghakiskan kulit kerana rawatannya secara natural...sebab itulah seseorang yang berkulit gelap tidak akan cerah ketara sehingga ada perbezaan antara tangan dengan wajahnya...Bila memakainya akan membersihkan segala kekotoran degil sehingga kulit akan kelihatan bersih,berseri dan sihat seperti saya

Harga Promosi?
~Pakej E-Raya: 2 bars Magic Soap + Moisturizer 30ml (RM310) sekali postage
~Pakej 2 bars Magic Soap sebelum ni RM310 manakala Moisturizer RM 260 sekali postage
~ Jimat RM250 hanya untuk promosi raya sahaja

Cara nak Order?
~Sms 019-6193785 (Pn. Rozie) @ PM: FB (Roziey Eliey) untuk membuat bayaran samada melalui BIMB @ MBB
~Setelah saya membuat bayaran kepada pihak syarikat,maka syarikat sendiri akan hantar produk yang ANDA pesan ke alamat yang ANDA berikan dengan G-Dex
~Tiada Penipuan dalam Bisnes ONLINE saya ini dan sebarang kemusykilan ANDA boleh berhubung dengan mana2 agen BCI kerana nama saya semestinya boleh dicari oleh UPLINE

Ni la produk yang saya war-warkan tu...Tidak rugi untuk mencubanya

2 Bar Magic Soap
 +

Brightening & Firming Moisturizer




2 ulasan:

  1. Dapatkan produk rawatan Apple Stem Cell Magic Soap & moisturizer dengan harga murah sempena PROMOSI Raya...jangan terlepas peluang keemasan ini kerana 2 item produk tersebut sudah cukup mengembalikan keyakinan untuk bersua dengan orang ramai...Kejelitaan adalah milik bersama...

    BalasPadam
  2. Masukkan lah juga cerita dari testimoni... Sebagai perkongsian...

    BalasPadam